Jest sprawa

Jest sprawa: etyka w gastronomii i handlu

  • Elżbieta Uzdańska

  • 27.06.2016
  • 44 min 51 s

Krótki opis odcinka

- To właśnie w prestiżowych, modnych miejscach dochodzi do wyzysku - tak o sytuacji pracowników zakładów gastronomicznych mówiła Nina Józefina Bąk, Kooperatywa Dobrze. Z Konradem Majorem - prezesem Spółdzielni Margines i Krzysztofem Derdą dyskutowała w audycji "Jest sprawa" o etyce i traktowaniu pracowników w gastronomii i handlu.

Opis odcinka

- To właśnie w prestiżowych, modnych miejscach dochodzi do wyzysku - tak o sytuacji pracowników zakładów gastronomicznych mówiła Nina Józefina Bąk, Kooperatywa Dobrze. Z Konradem Majorem - prezesem Spółdzielni Margines i Krzysztofem Derdą dyskutowała w audycji "Jest sprawa" o etyce i traktowaniu pracowników w gastronomii i handlu.

Kategorie:

OGÓLNY OPIS PODCASTU

Jest sprawa

Odcinki podcastu (2676)

  • Zakaz sprzedaży alkoholu na stacjach paliw

    • 30.04.2024

    • 21 min 45 s

  • Protest przeciwko przebudowie ulicy Kuropatwy

    • 30.04.2024

    • 21 min 02 s

  • Czy zmienia się nasz stosunek do członkostwa w Unii Europejskiej?

    • 29.04.2024

    • 46 min 02 s

  • Jedyny obraz van Gogha w Polsce

    • 25.04.2024

    • 13 min 53 s

  • Czy boimy się wojny?

    • 25.04.2024

    • 29 min 06 s

  • Negatywny wpływ pornografii na rozwój dziecka

    • 24.04.2024

    • 24 min 57 s

  • Zaniedbany zabytek - poczekalnia stacji PKP Józefów

    • 24.04.2024

    • 18 min 21 s

  • Sztuczna inteligencja wsparciem dla kobiet dotkniętych przemocą

    • 23.04.2024

    • 12 min 51 s

  • Budżet obywatelski. Pytania i kontrowersje

    • 23.04.2024

    • 28 min 54 s

  • O problemach związanych ze szpitalnymi oddziałami ratunkowymi

    • 22.04.2024

    • 21 min 43 s

1
2
3
...
266
267
268